• HITNA POMOĆ PANČEVO: Najviše poziva zbog povišenog krvnog pritiska

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U protekla 24h, u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 59, od čega 12-oro dece. Sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature i kašlja, navodi se u saopštenju Službe za hitnu medicinsku pomoć.

    Kućnih poseta je bilo 20 (uglavnom hronični bolesnici).

    Transporata u gradu je bilo 18, van grada 18, a transporata u pratnji lekara dva.

    Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog stanja kome transportovana do Urgentnog centra. 

    Iz Starčeva jedna osoba je zbog moždanog udara transportovana do Opšte bolnice Pančevo. 

    Intervencija na javnom mestu je bilo šest.

    Kod Tamiš kapije jednoj osobi je zbog povrede glave ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo. 

    Na Trgu kralja Petra I jednoj osobi je zbog povrede ramena ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    U ulici Kneza Mihaila Obrenovića jednoj kojoj je pozlilo ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    U ulici Braće Jovanovića 103a jednoj osobi kojoj je pozlilo ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo. 

    U Kočinoj ulici jednoj osobi u alkoholisanom stanju ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    Na Novoseljanskom putu jednoj osobi kojoj je pozlilo ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo. 

    Saobraćajnih udesa nije bilo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika