Hronika

HITNA POMOĆ PANČEVO: U tri udesa četiri povređene osobe

Pančevo, Pet, 10/08/2018 - 09:02
Aleksandar Stojković


U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo bilo je 60 ambulantnih pregleda (pregledano je petoro dece).
 
Na[i odrasli sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, alergija, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature.
 
Kućnih poseta je bilo 28 (uglavnom hronični bolesnici).
 
Transporta u gradu je bilo 21, van grada 14, a transporta u pratnji lekara 2.
  • Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog višestrukih povreda transportovana do Urgentnog centra.
  • Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog infarkta mozga transportovana do Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Kovin".
Što se tiče intervencija na javnom mestu, bila je 1.
  • U ulici Koste Abraševića jednoj osobi je zbog povrede glave ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
Dogodila su se 3 saobraćajna udesa.
  • Kod hotela Tamiš dogodio se saobraćajni udes u kome je povređen jedan pešak. Nakon ukazane adekvatne pomoći osoba je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
  • U Starčevu se dogodio saobraćajni udes u kome su povređene dve osobe. Nakon ukazane adekvatne pomoći osobe su transportovane do Opšte bolnice Pančevo.
  • Na putu između Skrobare i Kačareva dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba. Nakon ukazane adekvatne pomoći osoba je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.MarketingNajnovije vesti