Zgrada suda u Pančevu
Hronika

JABUKA: Muškarac izboden, dvojica uhapšena zbog sumnje da su izvršila ubistvo!

Izvor: 
013info Sub, 04/04/2020 - 12:07U Jabuci se sinoć dogodilo ubistvo.  Pronađeno je beživotno telo muštakrca sa ubodnim ranama, koji je identifikovan kao V. M. (1989) iz Jabuke. Zbog sumnje da su počinili ubistvo uhapšena su dva lica.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa po događaju od 3.4.2020. godine u večernjim časovima u Jabuci kada je na ulici pronađeno beživotno telo indentifikovano kao V. M. (1989) sa poslednjim prebivalištem u Jabuci, na kojem su uočene ubodne rane, rečeno je za portal 013info iz Višeg javnog tužilaštva.

VJT dodaje da je na licu mesta izvršen uviđaj od strane policije kojem je prisustvovao zamenik višeg javnog tužioca u Pančevu, a operativnim radom policije došlo se do saznanja da je lice lišeno života u tuči koja se dogodila iste večeri, a ukojoj je učestvovalo više lica.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo, po nalogu tužioca, za sada je za dva lica, D. T. (1999) i M. P. (1975), obojica iz Jabuke, određeno zadržavanje do 48 časova. Oni će u tom roku biti sprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu, rekli su nam u VJT.

Izdata je naredba za sudsko-medicinsku obdukciju beživotnog tela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

 

 
MarketingNajnovije vesti