Intervencija noću Foto: piqsels
Hronika

KAČAREVO: Pešak teško povređen, vozač pobegao pa se prijavio

Izvor: 
013info Pon, 07/02/2022 - 09:42U petak, 4. februara oko 18 sati, u Kačarevu se dogodio saobraćajni udes u kome je jedno lice teško povređeno.

Putničko vozilo kojim je upravljao S.P. iz Kačareva udarilo pešaka koji se kretao kolovozom u noćnim uslovima,neosvetljen, iako u toj ulici postoji trotoar, i koji je od udara zadobio teške telesne povrede te je odvežen na lečenje u Urgentni centar Beograd, rečeno je za portal 013info iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu

Vozač putničkog vozila je prvo napustio lice mesta, ali je on pozvao Hitnu pomoć i policijske službenike, te im rekao da je on učesnik saobraćane nezgode, rečeno je za portal 013info.

Protiv vozača putničkog vozila će biti podneta krivična prijava zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u redovnom postupku, rečeno je iz tužilaštva.

Sutradan je otac oštećenog D.S. iz Kačareva u alkoholisanom stanju otišao do kuće vozača S.P. i njemu i njegovoj porodici uputio više ozbiljnih pretnji, te je zadržan od strane policije i u toku dana će biti doveden na saslušanje kod dežurnog tužioca uz krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.
 MarketingNajnovije vesti