• Komesarijat za izbeglice odustao od Čardaka. Stigla i naredba (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović doneo je danas naredbu kojom prestaje da važi Naredba Pokrajinskog štaba za vanredne situacije od 19. marta, i kojom se naređuje da se u objektu ŠRC Čardak sprovodi mera karantina u skladu sa epidemiološkom situacijom radi sprečavanja pojave, štirenja i suzbijanja COVID 19.

    Komesar za izbeglice Vladimir Cucić ranije je rekao Tanjugu da je odluka da se u Školsko rekreativni centar Čardak kod Deliblata usele migranti sa Bliskog istoka i iz Afrike promenjena, ta da Čardak neće biti u funkciji privremenog centra za smeštaj migranata.

    Stotinak ljudi sa automobilima i nekoliko poljoprivednih mašina i jutros je blokiralo put od Deliblata ka naselju Čardak – kako bi sprečili da taj rekreativni cenar postane migrantski centar.

    Više o tome pročitajte ovde.

     

    Komesar za izbeglice Vladimir Cucić rekao je Tanjugu da je odluka da se u Školsko rekreativni centar Čardak kod Deliblata usele migranti sa Bliskog istoka i iz Afrike promenjena, ta da Čardak neće biti u funkciji privremenog centra za smeštaj migranata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika