• Komšija ga udario u glavu, više nikada nije ustao: Hapšenje posle tuče u okolini Bele Crkve

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vršačka policija uhapsila je R. B. (55), iz okoline Bele Crkve, zbog sumnje da se u ponedeljak u ranim večernjim satima posvađao i zatim potukao sa komšijom I. K. (55), koji je nedugo zatim preminuo. U tuči je navodno učestvovalo još nekoliko muškaraca, a I. K. je pao kada ga je, kako se sumnja R. B. udario u glavu.

    Kako je Novostima saopšteno u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, oni su izdali naredbu da se obavi obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Od toga zavisi da li će ovaj slučaj preći kod njih u nadležnost ili će istragu nastaviti da vodi Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

    Prema nezvaničnim informacijama, muškarci su se posvađali oko nečega, a zatim počeli da se tuku.

    Na lice mesta ubrzo su stigli lekari iz Hitne pomoći, koji su samo mogli da konstatuju smrt. Telo nesrećnog čoveka prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija. Policija je privela osumnjičenog R. B. i on će nakon zadržavanja biti priveden u Osnovno tužilaštvo u Vršcu na saslušanje.

     

     

    Vršačka policija uhapsila je R. B. (55), iz Kućika, kod Bele Crkve, zbog sumnje da se u ponedeljak u ranim večernjim satima posvađao i zatim potukao sa komšijom I. K. (55), koji je nedugo zatim preminuo. U tuči je navodno učestvovalo još nekoliko muškaraca, a I. K. je pao kada ga je, kako se sumnja R. B. udario u glavu.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]