• Krivotvorena garderoba u autobusu Novi Pazar – Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U zajedničkoj akciji carine i policije izvedenoj na magistralnom putu Raška – Kraljevo 12. avgusta 2015. godine, otkriveno je 5.500 odevnih predmeta za koje postoji osnovana sumnja da se radi o krijumčarenoj robi koja povređuje prava intelektualne svojine.

    Garderoba i to sportska, spakovana u kese, nalazila se u prtljagu autobusa koji saobraća na relaciji Novi Pazar – Pančevo, koji su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja i pripadnici saobraćajne policije zaustavili u mestu Bogutovac radi detaljne kontrole.

    Među garderobom koja povređuje prava robnih marki „Adidas“, „Nike“,„Hummel“, „ Puma“ i „Converse“  bilo je gotovo 4000 pari raznih vrsta čarapa i preko 1000 pari trenerki.
    S obzirom na to da se radi o garderobi za koju nisu plaćene uvozne dažbine, a uz to i krivotvorenoj, protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a sva garderoba je privremeno zadržana.

    Fotografija preuzeta sa sajta Uprave carina

    Garderoba i to sportska, spakovana u kese, nalazila se u prtljagu autobusa koji saobraća na relaciji Novi Pazar – Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]