Hronika

Meštani Omoljice uhvatili razbojnika pri pokušaju pljačke menjačnice

Izvor: 
Kurir/013info Čet, 16/01/2020 - 20:48

Meštani Omoljice uhvatili su u sredu, 15. januara, oko 9 sati, devetnaestogodišnjeg razbojnika tokom pokušaja pljačke menjačnice u centru sela, kada je pokušao da odnese oko 26000 evra, piše Kurir.

Meštani Omoljice kažu da on već dva meseca hara selom, pljačka pumpe i radnje. Sa sobom nosi nož sa sečivom dugim 20 centimetara.

Dok je on uzimao novac u menjačnici oni su spustili reštke na lokalu i zaključali. Kada je pokupio novac u kesu krenuo je da izađe ali nije mogao - objašnjava sagovornik Kurira. Kako je naveo, uhvaćen u klopku M.V. je počeo kao pacov da se provlači ispod rešetke.

Kada smo to videli izvukli smo ga nas trojica, legli na njega i zvali policiju. Policija je stigla i stavila mu lisice na ruke. Ono što nas zabrinjava jeste informacija koju smo čuli, a to je da on može da bude pušten na slobodu. On je razbojnik i mesto mu je iza rešetaka. Svi su do njegovog hapšenja bili u strahu - priča sagovornik Kurira iz Omoljice koji je toj redakciji prosledio fotografije i snimke, koje možete pogledati ovde.

Kako nezvanično saznajemo on je izveo bar još pet pljački od polovine decembra. 

Razbojniku je određeno zadržavanje do 48 sati.
MarketingNajnovije vesti