• OJT Pančevo o nesreći u Banatskom Novom Selu – analizom krvi i urina utvrđeno da vozač vojnog vozila nije bio pod dejstvom alkohola

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ponedeljak 30. januara, na izlasku iz naseljenog mesta Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je preminula jedna osoba, S. Š.(1969), dok su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

    Na lice mesta izašla je dežurna zamenica OJT Pančeva koja je prisustvovala vršenju uviđaja i naložila da se izvrši obdukcija S. Š., da se uradi vanredni tehnički pregled na vozilima, saobraćajno i mašinsko veštačenje, dok je analizom krvi i urina utvrđeno da vozač vojnog vozila nije bio pod dejstvom alkohola, saopštava OJT.

    Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica o uzroku saobraćajne nezgode Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će obavestiti javnost.

    U ponedeljak 30. januara, na izlasku iz naseljenog mesta Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je preminula jedna osoba, S. Š.(1969), dok su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]