• Pančevačka policija kod devet osoba pronašla oružje i drogu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u više odvojenih akcija, kod devet osoba pronašli su oružje i drogu i, po nalogu nadležnih tužilaštava, protiv njih će biti podnete krivične prijave, saopšteno je iz MUP Srbija.

    Policija je u pretresu stana muškaraca starosti 45 i 33 godine iz okoline Kovačice pronašla dva pištolja i municiju, dok su kod dvadesetšestogodišnje devojke iz Pančeva nađeni pištolj, puška i municija, kaže se u saopštenju.

    Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

    Policija je saopštila i da su  u pretresu stanova i drugih prostorija na području Pančeva, kod dvadesetdvogodišnje devojke pronašli 115 grama amfetamina, kod tridesetjednogodišnje žene 27 grama amfetamina, dok su od tridesetšestogodišnjakinje  oduzeli manju količinu heroina.

    U stanu četrdesetogodišnjeg muškarca pronađeno je 40 grama amfetamina i osam grama heroina, kod tridesetdevetogodišnjaka 150 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je od dvadesetjednogodišnjeg muškarca oduzeto 35 grama heroina, dodaje se u saopštenju.

    Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njih će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u više odvojenih akcija, kod devet osoba pronašli su oružje i drogu i, po nalogu nadležnih tužilaštava, protiv njih će biti podnete krivične prijave.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]