Foto: Pixabay
Hronika

Pančevačko tužilaštvo o nesreći kod Banatskog Novog Sela u kojoj je nastradala jedna osoba

Izvor: 
013info Sub, 18/03/2023 - 07:57U petak, 17. marta, oko 16,00 časova na Državnom putu broj 10 Beograd-Pančevo- Vatin, kod naseljenog mesta Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička vozila i u kojoj je jedna osoba P.T.(1937.) poginula.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je P.T. koji se kretao iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu svojim putničkim vozilom započeo radnju preticanja putničkog vozila koje se kretalo ispred njega. Tom prilikom je došlo do kontakta vozila kojim je upravljao P.T. sa vozilom iz suprotnog smera. Nakon kontakta sa putničkim vozilom iz suprotnog smera, vozilo kojim je upravljao P.T. je ostvarilo kontakt i sa putničkim vozilom iz svog smera, navodi OJT u saopštenju.

Dežurna zamenica OJT Pančevo je izvršila uviđaj, naložila vršenje kontrolnog tehničkog pregleda sva tri putnička vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, obdukciju preminulog P.T. i da se utvrde sve činjenice relevantne za utvrđivanje uzroka saobraćajne nezgode.
MarketingNajnovije vesti