• Pančevačko tužilaštvo traži zatvorsku kaznu za Kačarevca koji je pijan maltretirao majku i sestru i pretio im ubistvom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je juče, 12. januara, Osnovnom sudu u Pančevu podnelo optužni predlog protiv P.M. (56) iz Kačareva zbog krivičnog dela nasilje u porodici i predložilo da ga sud osudi na kaznu zatvora.

    Tužilaštvo u saopštenju navodi da je P. M. pod dejstvom alkohola najpre započeo svađu sa svojom sestrom, a kada mu je prišla majka i pokušala da ga smiri, počeo da viče na obe i rekao im da će da ih ubije.

    „Sestri je rekao da će kada ona ode za Beograd, ubiti majku i nastavio da upućuje ozbiljne pretnje obema“, navode iz tužilaštva.

    Ovakvo ponašanje P. M. u smisilu psihičkog i fizičkog nasilja, trajalo je duže vreme, zbog čega je tužilaštvo preduzelo pomenute radnje, precizira se u saopštenju objavljenom na sajtu Tužilaštva.

     

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je 12. januara 2022. godine Osnovnom sudu u Pančevu podnelo optužni predlog protiv P.M. (56) iz Kačareva zbog krivičnog dela nasilje u porodici i predložilo da ga sud osudi na kaznu zatvora.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]