Hronika

PANČEVO: Autmobil korišćen u Lučanima bio ustupljen MZ Jabuka

Pančevo, Sre, 06/03/2019 - 12:18
Vladimir Đoković


Automobil Gradske uprave Pančevo - Dačija Daster, koji je organizacija CRTA uočila okom izbora u Lučanima, u to vreme bio je ustupljen na korišćenje Mesnoj zajednici Jabuka, navodi se u odgovoru zamenika načelnika Gradske uprave Pančevo Danijele Raketić.

Tokom decembra meseca ovo gradsko vozilo bilo je dato na korišćenje MZ Jabuka, na osnovu zahteva koji je podnet 28. novembra, a u vezi sa "sprovođenjem aktivnosti oko realizacije Protokola o saradnji koji je zaključen između MZ Jabuka i MZ Parmenac", navodi se u odgovoru gradske uprave Pančevo.

Ove dve mesne zajednice, a Parmenac je na teritoriji opštine Lučani, su "zbratimljeni još od 1989. godine i više od tri decenije neguju svoje prijateljske i odnose međusobne saradnje različite aktivnosti" a "Gradska uprava Pančevo imala je na raspolaganju službeno vozilo čije ustupanje nije remetilo proces rada i funkcionisanja", pa je MZ Jabuka odobreno korišćenje vozila.

U odgovoru koji nam je dostavljen 4. marta navodi se i da Gradska uprava Pančevo "nema nikakvu informaciju u vezi sa podnošenjem prijave".

Organizacija CRTA objavila je tokom februara da je podnela krivičnu prijavu protiv Gradske uprave Pančevo jer je u vreme lokalnih izbora u Lučanima tamo bio u funkciji gradski auto Dačija Daster, koji je i fotografisan. 
MarketingNajnovije vesti