• PANČEVO: Četiri lica uhapšena zbog paljenja vozila

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili M.Š. (32), J.Đ. (38), I.N (36) i D.S. (58),  zbog postojanja osnova sumnje da su učinili ovo krivično delo.

    Osumnjičeni se terete da su, oko 4 sata ujutru,  polili zapaljivom tečnošću i zapalili automobil  „folksvagen pasat“ na parkingu. Požar je zahvatio i oštetio  još dva vozila u neposrednoj blizini.

    Kako se sumnja, M.Š. se dogovorio sa J.Đ., D.S. i I.N. da za novčani iznos od 1.600 evra zapale njegovo vozilo kako bi naplatio osiguranje u jednoj stranoj državi.

    Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

     

    Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili M.Š. (32), J.Đ. (38), I.N (36) i D.S. (58),  zbog postojanja osnova sumnje da su učinili ovo krivično delo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]