• PANČEVO: Četiri povređene osobe u lančanom sudaru u Miloša Obrenovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ponedeljak, 4. jula, oko 15.30 u Pančevu u Ulici Miloša Obrenovića dogodila se saobraćajna nezgoda, lančani sudar četiri putnička vozila, do koje je došlo usled nedržanja odstojanja vozača putničkog vozila od putničkog vozila koje se kretalo ispred njega, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

     
    O događaju je obaveštena dežurna zamenica Osnovnog javnog tužilaštva Pančevo koja je naložila vršenje uviđaja PU Pančevo.
     
    Kako je tužilaštvo navelo za portal 013info, u saobraćajnoj nezgodi četiri osobe su lako telesno povređene i istima je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici Pančevo.
     
    Po nalogu dežurne zamenice Osnovnog javnog tužilaštva Pančevo protiv vozača koji je izazvao saobraćajnu nezgodu biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanja javnog saobraćaja i sproveden postupak dokaznih radnji.
     
     

    U ponedeljak, 4. jula, oko 15.30 časova u Pančevu u ulici Miloša Obrenovića dogodila se saobraćajna nezgoda usled nedržanja odstojanja vozača putničkog vozila od putničkog vozila koje se kretalo ispred njega, zbog čega je došlo do kontakta i lančanog sudara četiri putnička vozila, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]