• PANČEVO: Čovek smrtno stradao zbog sukoba oko parkinga?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sredu je jedan muškarac pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima teško povređen na pakringu između „buvljaka“ i železničke stanice, a kasnije je preminuo u beogradskoj bolnici.

    Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu nam je potvrđeno da su obavešteni o ovom slučaju

    –  Krivična prijava još nije dostavljena ovom tužilaštvu jer se radi na prikupljanju svih dokaza i u okviru toga je izdata naredba za obdukciju oštećenog koji je preminuo u bolnici u Beogradu, saopšteno je iz tužilaštva.

    Kako nezvanično saznajemo iz razgovora sa ljudima koji rade na buvljaku, dogodio se sukob oko plaćanja parkinga na ovom prostoru. Navodno, preminuli čovek je naplaćivao parking na parkingu, a dogodilo se da jedan od korisnika nije želeo da ga plati, pa su se sukobili te je preminuli pokušao da spreči vozača da izađe s parkinga. Kako kažu – stao je ispred kola. 

    I tu priče počinju da se razlikuju, od toga da je radnik sam pao i udario glavu, preko toga da je radnik na parkingu razbio staklo na automobilu, do toga da ga je vozač prilikom izlaska s parkinga udario automobilom. Zvaničnih informacija o ovom slučaju nema.

    Šta je tačno bilo utvrdiće policija i tužilaštvo.

    Kako saznajemo, u vezi sa ovim slučajem je uz prisustvo branioca saslušano jedno lice.

     

    U sredu je jedan muškarac teško povređen na pakringu kod „buvljaka“, a kasnije je preminuo u beogradskoj bolnici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]