• PANČEVO: Kružni tok je gotov, a šta je sa Moše Pijade?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Iako je gradska menadžerka Maja Vitman najavila završetak radova u ulici Moše Pijade, kod mosta na Tamišu, za 28, a ponovno uspstavljanje saobraćaja za 29. avgust to se nije dogodilo.

    Svi smo se iznenadili kada samo 29. avgusta videli da je skinut sloj asfalta u traci koja vodi od mosta prema Dimitrija Tucovića.

    Prethodno obrazloženje je bilo da je loše vreme omelo radove čiji je završetak trebalo da bude 20, pa je pomeren na 25, da bi bio najavljen za 28. avgust. Istog dana kada je bio najavljen i završetak radova na kružnom toku kod Plinare.

    Za razliku od kružnog toka u Miloša Obrenovića gde se saobraćaj već uveliko odvija, u ovom delu Moše Pijade saobraćaja nema. A rečeno je da će završni sloj asfalta biti urađen do nedelje, 28. avgusta.

    Uzalud smo pokušavali da saznamo šta je uzrok ovom odlaganju. Niko od nadležnih ne želi da nam se javi na telefonski poziv. A mediji se prave blesavi, kao da je sasvim normalno da se sloj svežeg asfalta skine i rok za završetak pomeri.

    U neformalnom razgovoru sa gradonačelnikom rečeno nam je da će informacija o tome biti dostavljena medijima tokom jučerašnjeg dana. 

    Nadamo se da će u toku dana neko smoći snage i izaći sa nekakvim saopštenjem kako bi Pančevci ipak saznali kada će moći starim putem za Beograd.

    Ono što smo nezvanično do nas stiglo je da je novi rok za završetak radova 5. septembar.Ponavljamo  – nezvanično, jer nadležni se ne javljaju na naše telefonske pozive.

    Bilo bi zanimljivo saznati šta je uzrok. Da li je nadzor shvatio da neki radovi nisu urađeni valjano, pa je izvođača vratio „na popravni“, ili su pak nešto zaboravili da urade, pa se sada mora skidati već gotovo i raditi ponovo. I čijim se novcem ponavljanje radova finansira.

    Ovako je ulica Moše Pijade izgledala 19. avgusta

    Moše Pijade danas:

     

     

    Iako je gradska menadžerka Maja Vitman najavila završetak radova u ulici Moše Pijade, kod mosta na Tamišu, za 28, a ponovno uspstavljanje saobraćaja za 29. avgust to se nije dogodilo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]