• PANČEVO: Mrtav dvadesetogodišnji vojnik nađen sa ranom u predelu glave u kasarni Rastko Nemanjić – obdukcijom do tačnog uzroka smrti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Više javno tužilaštvo u Pančevu je potvrdilo da je 14. januara u popodnevnim satima pronađeno beživotno telo muškarca S.P. (rođen 2000. godine) iz okoline Zaječara na stražarskom mestu u kasarni „Rastko Nemanjić“.

    Potvrđeno je da se radi o vojniku na dobrovoljnom služenju vojnog roka u Vojsci Srbije.

    „Na licu mesta izvršen je uviđaj od strane Vojne policije kojem je prisustvovao i dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Pančevu kojom prilikom je na beživotnom telu uočena prostrelna rana u predelu glave“, saopštilo je tužilaštvo.

    Povodom smrti vojnika, a u okviru predistražnog postupka naložena je sudsko-medicinska obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, a preduzimaju se i druge radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti vojnika S. P.
     
    Kasarna „Rastko Nemanjić“ u Pančevu sedište je Specijalne brigade Vojske Srbije. 
     

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je potvrdilo da je 14. januara u popodnevnim satima pronađeno beživotno telo muškarca S.P. (rođen 2000. godine) iz okoline Zaječara na stražarskom mestu u kasarni Rastko Nemanjić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika