• PANČEVO: Požar na cevovodu u Rafineriji pod kontrolom. Jedna osoba povređena

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Rafineriji nafte Pančevo u utorak, 31. avgusta 2021. godine, oko 9.30 časova došlo je do početnog požara na cevovodu ka pristaništu Rafinerije, rečeno je za portal 013info iz Naftne industrije Srbije.

    Požar je stavljen pod kontrolu brzom reakcijom vatrogasne jedinice Rafinerije nafte Pančevo, uz podršku kolega iz Petrohemije.

    U požaru je povređen jedan izvođač radova koji je sa povredama ruke prevezen u pančevačku bolnicu, dodaje se u saopštenju.

    Tokom ovog događaja nije bilo uticaja na životnu sredinu.

    Uzroci požara biće ispitani.

    Proizvodnja u Rafineriji nafte Pančevo nije prekidana.

     

     

    U Rafineriji nafte Pančevo u utorak, 31. avgusta 2021. godine, oko 9.30 časova došlo je do početnog požara na cevovodu ka pristaništu Rafinerije, saopšteno je iz Naftne industrije Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]