• PANČEVO: Pretio ženi iz zatvora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.D. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

    On je 28. decembra prošle godine u Pančevu, u porodičnoj kući primenio fizičko nasilje i uputio pretnje da će napasti na život i telo supruge J.D. zbog čega su mu izrečene hitne mere privremenog udaljenja iz stana i privremene zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi, koje je prekršio. A.D. je dok je bio na odsluženju prekršajne kazne iz Kazneno popravnog zavoda u Pančevu uputio telefonske pozive oštećenoj J.D. i ponovio pretnje po život i telo oštećene.

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je povod toga predložilo sudu da se A.D. odredi pritvor do upućivanja na izdržavanje krivične sankcije, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine,  kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 3 godine.

     

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.D. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]