• PANČEVO: Pritvor za S. D. zbog teške krađe u Banatskom Novom Selu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovni sud u Pančevu je doneo rešenje kojim je je određen pritvor za S. D. koji se sumnjiči da je 25. septembra počinio tešku krađu u Banatskom Novom Selu.

    Kako je tužilaštvo saopštilo tada je iz kuće oštećenog J. K. oduzeto više komada oružja, veća količina zlatnog nakita i novac.

    PU Pančevo je podnelo krivičnu prijavu protiv S. D. zbog krivičnog dela teška krađa, osumnjičeni je lišen slobode i priveden dežurnom zameniku tužioca, koji je nakon saslušanja predložio određivanje pritvora jeer postoji opasnost da bi ostankom na slobodi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

    Osnovni sud u Pančevu doneo rešenje kojim je prema S.D. određen pritvor.

     

     

    Osnovni sud u Pančevu je doneo rešenje kojim je je određen pritvor za S. D. koji se sumnjiči da je 25. septembra počinio tešku krađu u Banatskom Novom Selu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]