• PANČEVO: Proba vojnog defilea pre defilea (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Baš kao što je 013info objavio, danas se u centru Pančeva održava proba obeležavanje Dana Vojske Srbije. Centralne ulice grada su zatvorene za saobraćaj, a na Trgu Slobode postrojene su jedinice Vojske Srbije. Malo dalje, kod suda, nalaze se vozila naših oružanih snaga.

    U trenutku kada smo bili na Trgu Slobode, vojska je isprobavala pozdrave, pa smo mogli da čujemo dobro poznate komande „nož na oružje“, „pozdrav na desno“ (i nalevo), „strojevim korakom napred“…

    Više desetina Pančevaca s velikom pažnjom prati ovo uvežbavanje.

    Podsećanja radi, Gradska uprava Pančeva najavila je da u četvrtak i ponedeljak, od 10 do 13 sati, u saobraćajnicama oko pešačke zone u centru Pančeva neće biti saobraćaja. Izmenjen će biti i režim saobraćaja autobusa ATP-a.

    A Vojska Srbije na svom sajtu je najavila da na Dan Vojske Srbije, 23. aprila, predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije položiće vence na Spomenik neznanom junaku na Avali i u Takovu kod Gornjeg Milanovca, na mestu početka Drugog srpskog ustanka. Od 11 časova u Kruševcu, Zaječaru, Pančevu, Novom Sadu, Kraljevu i Nišu građani će moći da prisustvuju prigodnim programima van vojnih objekata, koje će organizovati komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije.

    Kako je proba defilea izgleda pogledajte na našim fotografijama.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Baš kao što je 013info objavio, danas se u centru Pančeva održava proba obeležavanje Dana Vojske Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]