Foto vest
Hronika

PANČEVO: Sedam mrtvih štenaca nađeno kod novog buvljaka (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Izvor: 
013info Sre, 03/03/2021 - 10:09

Naša sugrađanka Z. I. u ponedeljak oko podne našla je sedam mrtvih štenaca kod robne pijace „Aerodrom“ – novog buvljaka. Sedam malih, nedužnih bića.

- Na njih sam naišla dok sam išla do pošte na aerodromu. Stari su oko nedelju dana. Doneti su tu živi što se vidi po tome kako su puzali okolo - sama imam pse pa znam. A muve se još nisu nakupile na njih što je govorilo da nisu dugo stajali, verovatno noć ili jutro taj isti dan, rekla nam je Z.I.

Naša sugrađanka kaže i da je pipala štence kako bi ustanovila da li je neko još živo kako bi mu pomogla, ali da su već bili ukočeni, pa niti jednom nije mogla da pomogne.

Da li su ovi štenci otrovani pa ostavljeni ovako da uginu ne znamo, ali je neko rešio da ih se oslobodi na surov način.

Ova užasna scena samo dokazuje ono što već dugo znamo – vlasnici pasa su često neodgovorni i ne vode računa o svojim životinjama. Otud i toliko uličnih pasa, jer često se dešava da neodgovorni vlasnik ne vodi računa o psu i njegovom potomstvu, pa to potomstvo završi na ulici ili neretko pobije štence jer ne zna šta će sa njima.

Životinje nisu igračke, oni su ravnopravni stanovnici naše planete. Zaista je vreme da se nešto u ovom gradu preduzme kako bi se stanje sa životinjama dovelo u red, a neljudi koji čine ovakve stvari bili kažnjeni.

mrtvi štenci kod novog buvljaka
Foto: privatna arhiva
156164042_4011051718947755_3954742247754114712_n.jpg

 
MarketingNajnovije vesti