• PANČEVO: Tužilaštvo objasnilo zašto je sinoć došlo do udesa u Ulici Svetog Save

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sredu oko 20.45 u Ulici Svetog Save, kod velikog Maksija dogodio se saobraćajni udes, vozilo je završilo na krovu, a tri lica su povređena.

    Osnovno javno tužilaštvo je za portal 013info dalo objašnjenje šta se dogodilo.

    – Dana 18.05.2022. godine oko 20,45 časova u Pančevu na raskrsnici Ulice Svetog Save i Ulice Nemanjine dogodila se saobraćajna nezgoda do koje je došlo kada vozač putničkog vozila koje se kretalo Ulicom Nemanjinom dolaskom do raskrsnice sa Ulicom Svetog Save nije ustupio prvenstvo prolaza vozilu koje se kretalo glavnim putem Ulicom Svetog Save, već je  u isto udarilo, usled čega je došlo do prevrtanja putničkog vozila koje se kretalo glavnim putem i povređivanja tri osobe, rekli su za portal 013info iz Osnovnog javnog tužilaštva.

    Tužilaštvo je navelo i da je o događaju obaveštena dežurna zamenica OJT Pančevo koja je naložila PU Pančevo vršenje uviđaja, dok su povređena lica prevezena vozilom Službe hitne medicinske pomoći u Opštu bolnicu Pančevo gde su im konstantovane lake telesne povrede.

    – Protiv vozača koji je izazavao saobraćajnu nezgodu biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja i sproveden postupak dokaznih radnji, rečeno nam je iz tužilaštva.

     

     

    U sredu oko 20.45 u Ulici Svetog Save, kod velikog Maksija dogodio se saobraćajni udes, vozilo je završilo na krovu, a tri lica su povređena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]