Justicia Foto: pixabay
Hronika

PANČEVO: Tužilaštvo predlaže godinu i po zatvora za Novoseljanina zbog falsifikovanja isprave

Izvor: 
013info Čet, 30/12/2021 - 11:45


Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je 28. decembra podnelo Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv D.R. iz Banatskog Novog Sela zbog krivičnog dela falsifikovanje isprave.

Kako tužilaštvo navodi on je 23. aprila ove godine na šalteru Gradske uprave Pančevo podneo „Zahtev za povlačenje urbanističkog plana projekta „SeMi System“ DOO Beograd“, koji  je ovo preduzeće podnelo za izgradnju stambeno poslovnog objekta u Pančevu u Ulici Dimitrija Tucovića broj 38, a za  povlačenje navedenog dokumeta nije imao odobrenje preduzeća „SeMi System“DOO Beograd,

- On je 26. aprila iz Gradske uprave Pančevo preuzeo je dokumentaciju preduzeća i predat urbanistički projekat „SeMi System“ DOO Beograd. Za preuzimanje dokumentacije nije imao odobrenje navedene firme, niti su ovlašćena lica preduzeća „SeMi System“ DOO Beograd imala saznanja o ovom povlačenju dokumentacije sa urbanističkim planom, te je OJT Pančevo predložilo Osnovnom sudu da okrivljenog D.R. za učinjeno krivično delo kazni kaznom zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, navodi OJT u Pančevu.

 

 
MarketingNajnovije vesti