• PANČEVO, TUŽILAŠTVO: Pristigao policijski izveštaj o “fizičkom sukobu” P.S. i D.N. u ulici dr Kasapinovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    U Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u četvrtak je pristigao izveštaj policije o događaju od ponedeljka ujutro nešto posle 6 sati. Kako saznajemo izveštaj o “fizičkom sukobu” D.N. (rođen 1973) i P.S. (rođenog 1972) nastao je na osnovu prijava koje je svako od ova dva lica pojedinačno prijavilo policijskim službenicima.

    “Fizčki sukob” bio je rukama, bez drugih sredstava, a i jedan i drugi su otišli u Opštu bolnicu u Pančevu gde im je pružena pomoć i konstatovane su povrede. Tužilaštvo ovom prilikom ne želi da precizira kakve su povrede konstatovali lekari i da li su ih okvalifikovali kao lake ili teže.

    – Osnovno javno tužilaštvo nastaviće da prikuplja dokaze o navedenom događaju, izjavila je portparolka ovog tužilaštva Jelena Samuilov.

    Kako smo saznali od portparolke Osnovnog suda Dragane Zlokolice do sada sud nije dobio nijednu tužbu povodom ovog događaja.

    Od ponedeljka do četvrtka pojedini mediji su objavili dve verzije događaja od ponedeljka ujutro. TV Pančevo objavilo je da je toga jutra Predrag Stojadinov napadnut od strane NN opozicionog aktiviste, a sajt “Pančevo si ti” da je Predrag Stojadinov toga jutra napao Damjana Novakovića koji se vraćao sa posla kući.

    U Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u četvrtak je pristigao izveštaj policije o događaju od ponedeljka ujutro nešto posle 6 sati. Kako saznajemo izveštaj o “fizičkom sukobu” D.N. (rođen 1973.) i P.S. (rođenog 1972.) nastao je na osnovu prijava koje je svako od ova dva lica pojedinačno prijavilo policijskim službenicima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]