• PANČEVO: U Vojlovici nožem izboden mladić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U utorak, 17. januara, oko 17.30, u Vojlovici, V.J. (1987) je nožem izbo mladića rođenog 1989. godine. Kako je za 013info potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, sukob se dogodio u pekari u Ulici Šandora Petefija, kada je, nakon kraće svađe, V. J. zadao oštećenom više uboda nožem u predelu leđne strane grudnog koša. V. J. je zatim nasrnuo na više slučajnih prolaznika koje srećom nije povredio.

    Povređeni mladi je zadobio teške telesne povrede – probijeno mu je plućno krilo i sada se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Srbije, odakle je tužilaštvo dobilo informaciju da je njegovo stanje stabilno.

    Nakon lišavanja slobode, zbog postojjanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, protiv  V. J. iz Pančeva, po nalogu tužilaštva, određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova, u kom roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, saopšteno je iz VJT u Pančevu.

    U utorak, 17. januara, oko 17.30, u Vojlovici, V.J. (1987) je nožem izbo mladića rođenog 1989. godine. Kako je za 013info potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, sukob se dogodio u pekari u Ulici Šandora Petefija, kada je, nakon kraće svađe, V. J. zadao oštećenom više uboda nožem u predelu leđne strane grudong koša. V. J. je zatim nasrnuo na više slučajnih prolaznika koje srećom nije povredio.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]