• PANČEVO: Udruženja podnela prekršajnu prijavu protiv članice Gradskog veća

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predstavnici udruženja „Zeleni most“ i „Pančevo nije rupa“, Sanja Marković i Miša Sekulić podneli su Prekršajnom sudu u Pančevu u petak, 2. oktobra, Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Katarine Banjai, članice Gradskog veća grada Pančeva zaduženu za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, zbog toga što, kako su naveli, nije postupila po zahtevu za pristup informacijama od javnog značaja.

    Kako u prijavi stoji, članica Gradskog veća je izvršila prekršaj iz čana 46 stav 1 tačka 8 Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja.

    Udruženja su 1. jula ove godine podnela zahtev po kome su tražili uvid i kopije niza dokumenata u vezi sa sečom drveća u gradskom parku. Čitav spisak možete videti na fotografiji zahteva.

    Članica Gradskog veća na našu SMS poruku o tome da prokomentariše ovu prijavu nije odgovorila.

     

    Predstavnici udruženja Zeleni most i Pančevo nije rupa, Sanja Marković i Miša Sekulić podneli su Prekršajnom sudu u Pančevu u petak, 2. oktobra, Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Katarine Banjai, članice Gradskog veća grada Pančeva zaduženu za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, zbog toga što, kako su naveli, nije postupila po zahtevu za pristup informacijama od javnog značaja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]