• PANČEVO: Uhapšen muškarac zbog krađe, za jednom osobom se traga

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.P. zbog izvršenja krivičnog dela teška krađa u saizvršilaštvu. On je 14. avgusta u Pančevu sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga, provalio u kuću oštećenog Z.P., izvršio premetačinu i iz kuće oduzeo novac i više komada nakita.

    Na predlog dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu je odredio pritvor prema N.P. zbog postojanja opasnosti od bekstva i okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na saizvršioca, navodi se u saopštenju OJT-a.

    Osnovno javno tužilaštvo je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.P. zbog izvršenja krivičnog dela teška krađa u saizvršilaštvu. On je 14. avgusta u Pančevu sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga, provalio u kuću oštećenog Z.P., izvršio premetačinu i iz kuće oduzeo novac i više komada nakita.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]