• PANČEVO: Uhapšeni nasilnici – ispred Pogona tupim delom mačete udario mladića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.V. (1997) iz Pančeva i D.Č. (2001) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštilo je ovo tužilaštvo

    Tužilaštvo navodi da je 18. juna oko 1.04 časova u Pančevu, ispred kafića „Pogon“, osumnjičeni D.Č. dao ranac osumnjičenom N.V. u kome su se nalazili nož, mačeta, satara, nakon čega je N.V tupim delom mačete zadao oštećenom M.T. udarac u predelu podlaktice desne ruke, a potom su zajedno napustili mesto događaja.

    Po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje N.V. i D.Č. u trajanju od 48 časova.

    N.V. i D.Č. saslušani su u OJT Pančevo gde su se branili ćutanjem, i protiv istih je stavljen predlog sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će ponoviti krivično delo, dodaje se u saopštenju.

     

     

     

     

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.V. (1997.) iz Pančeva i D.Č. (2001.) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]