• PANČEVO: Vezao partnerku za krevet i sipao joj sonu kiselinu u oči

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu uhapsilo Z.K. (1969.) iz Vranja i odredilo mu zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela laka telesna povreda, izlaganje opasnosti i protivpravno lišenje slobode, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

    On je, kako navodi Osnovno javno tužilaštvo, svoju emotivnu partnerku N.S (1973.) iz Pančeva držao nekoliko sati vezanu za krevet, a potom joj sipao sonu kiselinu u oči, zbog čega je ista zbrinuta u OB Pančevo gde su joj konstantovane povrede.

    Z.K. će biti priveden dežurnoj zamenici OJT Pančevo i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

     

     

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu uhapsilo Z.K. (1969.) iz Vranja i odredilo mu zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela laka telesna povreda, izlaganje opasnosti i protivpravno lišenje slobode.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]