Zbog osnovanih sumnji da su počinili krivična dela u vezi sa narkoticima

Pet lica pod istragom – dvojica u pritvoru

Pančevo, Čet, 15/09/2016 - 13:26
Vladimir Đoković

PANČEVO,15. septembar – Više javno tužilaštvo donelo je više naredbi za sprovođenje istraga protiv ukupno 5 lica koje povezuje isti krivično-pravni događaj.

Kako je saopštila portparolka tužilaštva, Slavica Crveni Bubnjević, naredba o sprovođenju istrage protiv G. M. i B.C. iz Vršca, kao saizvršilaca, doneta je zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili Krivično delo neovlašćenje proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je, da bi bio sprečen mogući uticaj na svedoke, predložilo sudiji Višeg suda za prethodni postupak da izrekne meru pritvora. Kako smo saznali, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu je licima G. M. (1982) i B.C. (1990), kako bi bio sprečen eventualni uticaj na svedoke, izrekao pritvor u trajanju do 30 dana. Kod ovih lica opojna droga koja je u pitanju je marihuana. Više javno tužilaštvo u Pančevu, takođe, sprovodi istragu i protiv F. N., M. F. i P. D. iz Vršca, zbog osnova sumnje da su izvršili Krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Reč je tri istrage protiv svakog ponaosob.Marketing

Najnovije vesti