• PETROHEMIJA PANČEVO: Požar pod kontrolom, jedna osoba povređena

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U HIP-Petrohemiji danas oko 10 časova i 16 minuta došlo je do požara na procesnoj opremi u fabrici Etilen. Požar je stavljen pod kontrolu brzom reakcijom vatrogasne jedinice HIP- Petrohemije, uz podršku kolega iz Rafinerije nafte Pančevo i Vatrogasne brigade Pančevo, saopšteno je iz Petrohemije.

    Jedan zaposleni je lakše povređen prilikom evakuacije sa postrojenja. On je sanitetom prevezen do hitne pomoći, utvrđena je lakša povreda i zaposleni se vratio na posao.

    Uzroci požara biće ispitani.

    Proizvodnja u HIP-Petrohemiji je zaustavljena.

    Sve nadležne službe su odmah obaveštene o ovom događaju.

     

    U HIP-Petrohemiji danas oko 10 časova i 16 minuta došlo je do požara na procesnoj opremi u fabrici Etilen. Požar je stavljen pod kontrolu brzom reakcijom vatrogasne jedinice HIP- Petrohemije, uz podršku kolega iz Rafinerije nafte Pančevo i Vatrogasne brigade Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]