Hronika

Policija zaplenila 4.500 pari patika

Pančevo, Pon, 04/04/2016 - 11:51
Tanja Marin


PANČEVO - Pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su u dve odvojene akcije u saradnji sa Poreskom upravom Pančevo zaplenili,  oko 4.500 pari patika, 17 poker aparata, više komada televizora, kompjutera i štampača kao i veliku količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića.

U Pančevu, prilikom pretresa  magacina pronađeno je i oduzeto preko 4.500 pari patika na kojima su nelegalno utisute oznake poznatih svetskih proizvođača. Vrednost oduzete robe je oko 10 miliona dinara.  Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz Pančeva biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Druga akcija na suzbijanju sive ekonomije izvedena je na području Bele Crkve. Na pet lokacija izvršen je pretres  gde je pronađeno i oduzeto 17 poker aparata, više kompijutera, televizora, štampača i monitora kao i  veča količina alkoholnih i bezalkoholnih pića. 

Protiv pet lica biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu. Osnovano se sumnja da su izvršili krivična dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Saopštenje Policijske uprave Pančevo
MarketingNajnovije vesti