Paketi marihuane Foto: MUP Srbije
Hronika

Policija zaplenila 750 kg marihuane

Izvor: 
013info Čet, 05/03/2020 - 13:42


Policija je na Graničnom prelazu Vatin u kamionu kojim je upravljao I. L.  pronašla 763 paketa marihuane u posebno napravljenom bunkeru  i uhapsili I. L. (1987) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Ukupna vrednost zaplenjene droge je oko 180.000.000 dinara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carine su zaplenili oko 750 kilograma marihuane

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je da su pripadnici policije tokom prethodne noći zaplenili 750 kilograma marihuane i time zadali još jednom značajan udarac organizovanom kriminalu i narko-dilerima u našoj zemlji.

„Drago mi je da su pripadnici policije shvatili moju poruku da u borbi protiv trgovine narkoticima moraju biti oštri i bez obzira na sjajne rezultate koje postižu moraju ostati posvećeni ovoj borbi svakog dana. Hvala svim ljudima u policiji koji se bore protiv onih koji diluju drogu, jer time štite živote i naše dece i svih građana Srbije“, istakao je ministar.

Stefanović je poručio pripadnicima policije da moraju da pokažu da ne postoji ni jedan narko-diler do koga ne mogu da dođu.

„Verujem da će ova zaplena biti samo jedna od brojnih u ovoj godini kojom ćemo pokazati posvećenost Republike Srbije u borbi protiv narko-trafikinga“, naglasio je ministar Stefanović.

 

Paketi marihuane
Foto: MUP Srbije
2.jpg

 

 

 
MarketingNajnovije vesti