• SEFKERIN: Oboren biciklista, krivična prijava protiv vozača

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ponedeljak, 29. avgusta, oko 17.00 časova, na državnom putu drugog A reda br. 131 Čenta-Opovo-Jabuka, u pravcu od Sefkerina ka Glogonju, došlo je do saobraćajne nezgode  kada je vozač prednjim desnim delom putničkog motornog vozila, udario u zadnji deo bicikla koji se kretao kolovozom u istom smeru. 

    Tom prilikom je lice koje je upravljalo biciklom zadobilo lake telesne povrede, a koje su kasnije od strane lekara OB Pančevo konstatovane kao lake telesne povrede sa mogućom prekvalifikacijom u teške telesne povrede. 

    O događaju je obavešten dežurni zamenik OJT Pančevo, koji je naložio da se povodom saobraćajne nezgode izvrši uviđaj, a koji uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika SPI Pančevo, kao i da se podnese krivična prijava protiv vozača putničkog motornog vozila, navodi OJT.

     

     

    U ponedeljak, 29. avgusta, oko 17.00 časova, na državnom putu drugog A reda br. 131 Čenta-Opovo-Jabuka, u pravcu od Sefkerina ka Glogonju, došlo je do saobraćajne nezgode na taj način što je vozač prednjim desnim delom putničkog motornog vozila, udario u zadnji deo bicikla koji se kretao kolovozom u istom smeru. Tom prilikom je lice koje je upravljalo biciklom zadobilo lake telesne povrede, a koje povrede su kasnije od strane lekara OB Pančevo konstatovane kao lake telesne povrede sa mogućom prekvalifikacijom u teške telesne povrede. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]