• U saobraćajnoj nesreći kod Banatskog Brestovca poginula jedna osoba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U petak, 17. marta oko 18,40 časova na Opštinskom putu broj 1 Starčevo-Omoljica-Brestovac-Pločica, ispred ulaza u Banatski Brestovac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubila jedna osoba M.M.(1962.), a kada je vozač putničkog vozila Dž.B. koji se kretao iz pravca Omoljice ka Banatskom Brestovcu prednjim delom vozila udario u moped kojim je upravljao M.M. i koji se kretao u istom smeru kao i vozač putničkog vozila Dž.B, saopštava OJT.

    Dežurna zamenica OJT Pančevo izvršila je uviđaj, naložila obdukciju, vanredni tehnički pregled putničkog vozila i mopeda, uzimanje krvi, urina od Dž.B. radi analize na alkohol i opijate i po nalogu iste je vozaču putničkog vozila Dž.B. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova zbog izvršenja krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i isti će biti priveden radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog.

    U petak, 17. marta oko 18,40 časova na Opštinskom putu broj 1 Starčevo-Omoljica-Brestovac-Pločica, ispred ulaza u Banatski Brestovac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubila jedna osoba M.M.(1962.), a kada je vozač putničkog vozila Dž.B. koji se kretao iz pravca Omoljice ka Banatskom Brestovcu prednjim delom vozila udario u moped kojim je upravljao M.M. i koji se kretao u istom smeru kao i vozač putničkog vozila Dž.B..

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]