• Uhapšen bivši javni beležnik i dva radnika katastra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Rano jutros, 18. marta, u Pančevu je uhapšeno više lica. Tim povodom oglasilo se Više javno tužlaštvo u Pančevu.

    „Više javno tužaštvo u Pančevu postupa u dva predmeta protiv lica za koja postoje osnovi sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, falsifikovanja javne isprave, i krivično delo prevare. U oba predmeta, u ranim jutarnjim časovima, uhapšeno je ukupno sedam lica kojima je određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva u trajanju od 48 časova. Jedno od osumnjičenih lica je bivši javni beležnik koji je razrešen javnobeležničke funkcije u decembru 2015. godine po rešenju Ministarstva, dok su dva osumnjičena lica zaposlena u Službi za katastar nepokretnosti u Pančevu.

    U toku dana sva uhapšena lica biće saslušana u Tužilaštvu, nakon čega će se doneti odluka da li će se, i protiv koga, podneti predlog za određivanje pritvora“ – izjavila je portparolka Višeg javnog tužiaštva u Pančevu, Slavica Crveni Bubnjević.

     

    Rano jutros, 18. marta, u Pančevu je uhapšeno više lica. Tim povodom oglasilo se Više javno tužlaštvo u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]