• Uhapšen Pančevac koji je u kući držao više od dve tone duvana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu uhapsilo A. M. (1992) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

    On je 26. aprila u Pančevu neovlašćeno stavljao u promet proizvode koji se smatraju akciznim proizvodima, te u svojoj kući držao 2.262 kg duvana, mašinu za rezanje duvana, mašinu za perenje i parivač koju su zaplenjeni i oduzeti od A.M, saopšteno je iz tužilaštva.

    Policija je navela da je pronašla oko 450 kilograma rezanog duvana, oko 1,8 tona duvana u listu.

    Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu odredila je osumnjičenom A.M. zadržavanje u trajanju od 48 časova i isti će uz krivičnu prijavu biti priveden i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

     

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu uhapsilo A. M. (1992) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]