• VRŠAC: Zaplenjeni narkotici u vrednosti od oko milion dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tanjug javlja da je policija  u okolini Vršca otkrila ilegalnu laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i pronašla 24 stabljike kanabisa, visine od 70 do 150 centimetara, a vrednost zaplenjenih narkotika se procenjuje na oko milion dinara.

    Zbog postojanja osnova sumnje da su da počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšene su tri osobe: D. R. (25), D. P. (31) i G. V. (24), svi iz Vršca.

    Oni se terete da su adaptirali vikendicu i u njoj instalirali elektronsku i drugu opremu, kako bi stvorili veštačke uslove za uzgajanje kanabisa.

    Sumnja se da su D. R, D. P. i G. V. u prethodnom periodu počinili i krivična dela razbojništvo, teška krađa, nedozoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice.

    Trojici osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

    Akcija je izvedena u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Pančevu.

    Tanjug javlja da je policija  u okolini Vršca otkrila ilegalnu laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i pronašla 24 stabljike kanabisa, visine od 70 do 150 centimetara, a vrednost zaplenjenih narkotika se procenjuje na oko milion dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]