• Zaplena akciznih proizvoda u okolini Kovina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 24. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u nastavku akcije suzbijanja nelegalnog prometa akciznih proizvoda, pronašli su u okolini Kovina oko 600 litara alkoholnog pića bez porekla, sa falsifikovanim akciznim markicama i 2,5 kilograma rezanog duvana.

    Policija je duvan i alkohol pronašla pretresom stana četrdesetšestogodišnjeg muškarca. Robu je preuzela poreska policija.

    Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo, nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

    PANČEVO, 24. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u nastavku akcije suzbijanja nelegalnog prometa akciznih proizvoda zaplenili su određenu količinu alkoholnog pića i rezanog duvana. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]