• Zbog razbojništva u Starčevu, jedna osoba uhapšena, za drugom se traga

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo P.K., dok se M.M. nalazi u bekstvu i za istim se intezivno traga zbog toga što su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu, saopšteno je danas iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

    Oni su 7. aprila u Starčevu uz upotrebu sile prema oštećenom Z.B., kada su mu rukama zadavali udarce u predelu glave i tela, oduzeli veću sumu novca i mobilni telefon a potom pobegli u nepoznatom pravcu.

    OJT Pančevo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv P.K. i M.M. i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu da istima odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke i ponovili krivično delo, a prema M.M. i jer se nalazi u bekstvu.

     

     

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo P.K., dok se M.M. nalazi u bekstvu i za istim se intezivno traga zbog toga što su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]