• Inspektor Blaža iznenadio putnike „Sokola“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Putnike u brzom vozu „Soko” na relaciji Beograd-Novi Sad iznenadio je muzičar Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža, i u svom prepoznatljivom zabavnom maniru ulepšao im vožnju na ovoj relaciji. Povod je saradnja „Srbija Voza” i Beer Festa, najvećeg festivala piva u Srbiji.

     

    Kako je saopšteno iz Beer festa, Prljavi inspektor Blaža, kao jedan od izvođača na predstojećem Beer festu od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću, putnicima je postavljao niz pitanja u vezi sa tri veka istorije pivarstva u Srbiji, a oni koji su tačno odgovorili dobili su i specijalne VIP ulaznice za ovu manifestaciju.

    “Nemojte da vozite kola ako ste pod uticajem alkohola. Bolje sednite na voz i dođite na Beer Fest spremni skroz“, poručio je Blaža u svom stilu.

    Kako bi se publika bezbedno vratila sa festivala, nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika „Srbija voz” obezbedila je dodatne polaske

    za Novi Sad i Vršac sa stanice Novi Beograd:

    Petak, 19. avgust: 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac

    Subota, 20. avgust: 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac

    Nedelja, 21. avgust: 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac

    Ponedeljak, 22. avgust: 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.

    Vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

    Za dodatne polaske važiće specijalne cene (Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Beograd Vršac 409,00 RSD), a karte se mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).

    Pored Blaže i Kljunova, na Beer Festu nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li, Atomsko sklonište, Django & Space Cowboys, Džepovi, Pent-house Band, Rock Apoteka, Rock Ko Fol, Queen real tribute i mnogi drugi.

    Sve dodatne infromacije možete pronaći na belgradebeerfest.com.

     

    Putnike u brzom vozu Soko na relaciji Beograd-Novi Sad iznenadio je muzičar Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža, i u svom prepoznatljivom zabavnom maniru ulepšao im vožnju na ovoj relaciji. Povod je saradnja „Srbija Voza” i Beer Festa, najvećeg festivala piva u Srbiji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Kako u Srbiji žive danas osobe zaražene virusom HIV

    Broj partnera, zagrljaj, boravak u istoj prostoriji, samo ljudi koji koriste drogu intravenskim putem, samo muškarci koji imaju odnose sa muškarcima, „neće meni da se desi“ i druge, predrasude […]

    Proleće počinje u sredu ujutru

    Proleće će ove godine početi u sredu 20. marta u 04.06 časova, dok u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen, saopštilo je Astronomsko društvo ''Ruđer […]