Kultura

15. književni i literarni konkurs za učenike srednjih škola

Pančevo, Sre, 08/02/2017 - 14:44
Mirjana MarićRegionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" raspisuje 15. likovni i književni konkurs za učenike srednjih škola. Teme su slobodne, a radove treba slati pod punim imenom i prezimenom na adresu Centra. 

Za likovni konkurs svaki učenik treba da pošalje jedan rad. Zastupljene su likovne oblasti - slikanje, crtež, grafika i sve ostale tehnike zastupljene u nasatavi.

Za književni konkurs svaki učenik može poslati tri pesme ili kratke priče (rada).

Krajnji rok za slanje radova je 20. mart 2017. godine. 

Odluka o rezultatima konkursa će biti objavljena do polovine aprila na sajtu Centra i fejsbuk grupi (Direktno, biće obavešteni samo nagrađeni i oni koji pozovu navedene brojeve telefona). 

Svečana dodela nagrada biće održana na 15. smotri umetničkih radova učenika u Pančevu, o čemu će učesnici i nagrađeni biti naknadno obavešteni. 

Za oba konkursa pojedinačno dodeljuju se tri novčane nagrade. Pored diplome, dodeljuju se i nagrade: 

- prva nagrada u vrednosti od 4000 dinara;

- druga nagrada u vrednosti od 3000 dinara;

- treća nagrada u vrednosti od 2000 dinara;

Učesnici konkursa treba da, zajedno sa poslatim radovima zabeleže i broj telefona ili email za kontakt, bilo da su oni lični ili od škole koju pohađaju, ime škole koju pohađaju i ime predmetnog nastavnika ili profesora (ili mentora koji im je pomogao u radu). 

Objavljeni radovi se neće uzeti u obzir. Radovi se ne vraćaju. 

Učesnici konkursa radove mogu slati na adresu Dimitrija Tucovića 2 (atelje: Savska 16), 26000 Pančevo ili na mail [email protected]. A za sve informacije mogu pozvati broj 013 334 867.
MarketingNajnovije vesti