• Buč Kesidi objavio novi video singl

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grupa Buč Kesidi predstavila je novi video singl pod nazivom “Trebaš mi“, treći sa predstojećeg studijskog albuma.

    Najnoviji spot snimljen je krajem aprila u Kumrovcu, a režiju potpisuje Judita Gamulin. Kao i na svim spotovima benda do sada direktor fotogragije i novog spota je Luka Trajković.

    Novi singl nasleđuje ranije objavljene “Curimo po asfaltu“ i “Skupi snagu“ i gradi uvod u treći studijski album pančevačke grupe, a dostupan je na streaming servisima.

    Novu pesmu, Buč Kesidi objavio je između dva velika koncerta – 20. maja su u novosadskom Spensu održali svoj najveći i najlepši koncert u tom gradu, a pred njima je i koncert na stadionu Šalata u Zagrebu koji će biti održan u subotu 27. maja.

    O popularnosti u regionu govori činjenica da je Buč Kesidi prvi srpski bend novije generacije koji je rasprodao stadion Šalata.

    Specijalni gosti na ovom koncertu će biti hrvatski bend DJECA! i slovenački bend Joker Out.

    – Trudimo se da publici pružimo najbolju verziju nas dvojice kroz našu muziku, spotove, koncerte ili bilo koji drugi projekat. Uvek ćemo stajati punim srcem iza svega što pružimo ljudima i mislimo da je to nešto što oni prepoznaju – trud, rad i kvalitet. Takav način rada nas inspiriše da pružimo što kvalitetniji sadržaj – poručili su Zoran Zarubica i Luka Racić.

    Tokom aprila bend je održao uspešnu klupsku turneju u 12 gradova, u maju svoje najveće koncerte u Novom Sadu i Zagrebu, a veliko finale u Beogradu njihove fanove očekuje 16. septembra na stadionu Tašmajdan.

     

    Grupa Buč Kesidi predstavila je novi video singl pod nazivom “Trebaš mi“, treći sa predstojećeg studijskog albuma.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura