• Festival lepote podvodnog sveta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Smotra podvodnog filma i fotografije u Pančevu, predstavlja radove nastale na egzotičnim destinacijama.

    Jubilarni 20. Međunarodni festival podvodnog filma i fotografije, otvoren je povodom Međunarodnog dana voda u Kulturnom centru u Pančevu. Organizator manifestacije Klub podvodnih aktivnosti Pančeva predstavlja izložbu fotografija i projekcije filmova nastale na različitim morskim lokacijama širom sveta, koje je načinilo osmoro autora iz Srbije, Austrije i Sjedinjenih Američkih Država.

    „Pred publikom su izuzetne egzotične fotografije morskih i okeanskih dubina osmoro autora iz zemlje i inostranstva. Poznavaoci i ljubitelji podvodnog sveta, ali i građani koji žele da saznaju kakav se svet krije ispod površine voda mogu da pogledaju pet filmskih ostvarenja o ovoj temi, dva domaća, dva američka i jedan francuski”, napominje instruktor ronjenja profesor Slavko Makara iz ovog kluba.

    Svaki autor se predstavio sa dva rada izložena u Foajeu Kulturnog centra. U kategoriji najbolja kompozicija, prvu nagradu je osvojio Predrag Zmajkovski (Srbija), za najlepšu fotografiju ribe, nagrađena je Zorana Rubinjoni(Srbija), dok je Gran pri 20. Međunarodnog festivala podvodnog filma i fotografije, za sveukupan rad, osvojio Jovan Petrovski iz Srbije.

     

    Smotra podvodnog filma i fotografije u Pančevu, predstavlja radove nastale na egzotičnim destinacijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]