• KAČAREVO: Aleksandra Mihajlović promovisala knjigu „Juče sam imala susret sa sobom”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Promocija knjige pod nazivom „Juče sam imala susret sa sobom”, pančevačke autorke Aleksandre Mihajlović, upriličena je u organizaciji kačarevačkog Doma kulture u petak, 18. februara, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

    Veče je otvorila Veronika Kerekeš Stevanovski, direktorka Doma kulture, a program je moderirala Anja Ivačković. Mihajlovićeva je govorila o svojoj knjizi i čitala odabrane isečke, dok je u pauzama nastupao duo poznatih akustičnih gitarista – Željko Tođeraš Tođa i Milutin Bojičić Mizge.

    Inače, autorka je završila Filološki fakultet u Beogradu na katedri Opšte i srpske književnosti sa srpskim jezikom, a i na istom fakultetu je doktorand. Aleksandra Mihajlović predaje književnost u Gimnaziji „Uroš Predić”, a pored toga je spisateljica i član  Udrženja književnika Srbije.

     

     

     

    Promocija knjige pod nazivom Juče sam imala susret sa sobom, pančevačke autorke Aleksandre Mihajlović, upriličena je u organizaciji kačarevačkog Doma kulture u petak, 18. februara, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura