• Nova sezona Škole karikature u Domu omladine Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zbog velikog interesovanja, Dom omladine Pančevo organizuje novu sezonu Škole karikature koju će voditi naš istaknuti karikaturista i ilustrator Nikola Dragaš. Radionice su besplatne, a prvo okupljanje zakazano je za subotu, 7. oktobar 2017. godine.

    U odnosu na prethodne cikluse, radionice će se održavati u dva termina, jedan za početnike i drugi za naprednu grupu. Termini za nove polaznike će biti od 10 do 11.30, dok će za naprednu grupu biti napredni od 11.45 do 13.15.

    Za početnike će biti organizovana audicija, gde će morati da donesu svoje crteže koji su nastali u prethodnom periodu i na osnovu njihovog predznanja će biti odlučeno da li će pohađati školu karikature.

    Svaka grupa bće imati do 25 polaznika radi efikasnijeg rada i napredovanja samih polaznika.

    Zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 064/15-09-981 ili email: [email protected].

     

    Zbog velikog interesovanja, Dom omladine Pančevo organizuje novu sezonu Škole karikature koju će voditi naš istaknuti karikaturista i ilustrator Nikola Dragaš. Radionice su besplatne, a prvo okupljanje zakazano je za subotu, 7. oktobar 2017. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]