• Objavljen 18. Draft omladinski informator

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osamnaesti broj omladinskog informatora „Draft” izašao je iz štampe. Reč je o prvom internacionalnom broju „Drafta” koji je pisan na engleskom i prati godinu dana projekta Exploring Roots and Ways of Cultural Divercity in Music.

    Pre godinu dana organizacije iz pet zemalja otpočele su u Pančevu rad na projektu koji istražuje muzičke korene. Ovo je bila prva od pet omladinskih razmena u okviru projekta Exploring Roots and Ways of Cultural Divercity in Music, putem kog je više od 100 učesnika i učesnica posetilo Srbiju, Italiju, Nemačku, Izrael i Portugal. Na tim razmenama upoznavali su se sa muzičkim kulturama i zajedno su stvarali pesme koje odražavaju te kulture.

    U ovom broju „Draft” magazina može se pročitati više o projektu, rađeni su intervjui sa učesnicima i učesnicama, kao i tekstovi u kojima su oni davali svoje utiske. Uz svaki magazin dobija se i DVD sa video materijalom snimanim tokom projekta.

    Naredni koraci „Draft” redakcije su priprema redovnog, 19. broja, u kom se može očekivati više o ovogodišnjem „FreeDom Art” festivalu, „Pančevo Film festivalu” i „Lovefest-u”. Draft omladinski informator projekat je grupe mladih okupljene oko izrade časopisa o urbanoj kulturi. Postoji od leta 2013. godine i izlazi periodično.

    Osamnaesti broj omladinskog informatora „Draft” izašao je iz štampe. Reč je o prvom internacionalnom broju „Drafta” koji je pisan na engleskom i prati godinu dana projekta Exploring Roots and Ways of Cultural Divercity in Music.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura