• PAFF: Produžen rok za prijavu na konkurs za mladi žiri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Organizatori Pančevo film festivala produžili su rok za prijavu na konkurs za mladi žiri. Novi rok za prijavu je sreda, 3. avgust. U žiriju će učestvovati 16 srednjoškolaca iz Pančeva ili okoline (festival ne snosi troškove smeštaja i puta). U radu će pored odabranih 16 mladih filmofila učestvovati i jedan etablirani srpski filmski reditelj.

    Listu od 16 odabranih članova žirija biće objavljena u nedelju, 7. avgusta, na fejsbuk stranici festivala: www.facebook.com/pancevofilmfestival

    Ukoliko ste iz Pančeva i okoline, učenik ste srednje škole, ili ste je nedavno završili, i zanima vas filmska umetnost, možete se prijaviti na ovaj konkurs.

    Od 7. do 11. septembra na 3. PAFF-u mladi žiri će birati najbolje filmove iz selekcije RANI RADOVI, koju čine kratki filmovi sa svih strana sveta. Žiri će dodeliti nagrade za najbolju režiju, scenario, fotografiju, montažu, glumca, glumicu i za najbolji kratki film festivala.

    Da biste se prijavili, pošaljite mejl sa sledećim informacijama:

    1. Ime prezime, godište, škola

    2. Lista vaših omiljenih 5 filmova

    3. Kratko obrazloženje motivacije za učestvovanje u žiriju 3. PAFF-a (do pola strane teksta)

    na adresu: [email protected]

     

    PANČEVO – Organizatori Pančevo film festivala produžili su rok za prijavu na konkurs za mladi žiri. Novi rok za prijavu je sreda, 3. avgust. U žiriju će učestvovati 16 srednjoškolaca iz Pančeva ili okoline (festival ne snosi troškove smeštaja i puta). U radu će pored odabranih 16 mladih filmofila učestvovati i jedan etablirani srpski filmski reditelj.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura